Спортният журналист Цвета Гагарова ще води новата рубрика в ефира

...
Спортният журналист Цвета Гагарова ще води новата рубрика в ефира
Коментари Харесай

Жената на Геро се уреди с рубрика в Нова телевизия

Спортният публицист Цвета Гагарова ще води новата графа в ефира на Нова телевизия - " Близо до спорта ", в която ще среща феновете с вдъхновяващи персони и начинания, които имат действително влияние върху всеобщия спорт в България и здравословния метод на живот.

" Ще ви срещаме с ментори – сполучливи спортисти, които предават опита си на млади гении. Също по този начин ще демонстрираме персони, които оказват помощ на дребни общности да се обединят посредством образуване и присъединяване в разнообразни спортни събития. Ще покажем персонални истории на хора, които са намерили мотивация в спорта, и на тези които са траяли да работят, след преустановяване на професионалната си кариера, за интензивността и здравето на нацията ни. ", гласи визитката на рубриката.

Рубриката ще се излъчва всяка сряда от 15:20 ч. в предаването на Nova News " Социална мрежа “. Цвета Гагарова се причислява към екипа на малкия екран през декември 2020 година Избира публицистиката пред медицината през 2006 година, когато стартира работа в телевизия " Здраве ".



Дотогава работи като кинезитерапевт в болничното заведение по кардиохирургия " Св. Екатерина ". Има тапия от НСА " Васил Левски " по кинезитерапия и спортна публицистика. Била е водещ на спортните вести на Канал 3. Интересите ѝ са ориентирани към спорта, медицината и театъра. Омъжена е за артиста и водещ Герасим Георгиев-Геро, с който имат щерка Йохана
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР