Спортният директор на Верона Шон Соляно остана много разочарован от

...
Спортният директор на Верона Шон Соляно остана много разочарован от
Коментари Харесай

Директор на Верона полудя след драмата с Интер: Случи се нещо ужасно, голът им беше скандален

Спортният шеф на Верона Шон Соляно остана доста отчаян от съдийството при загубата на неговия отбор с 1:2 като посетител на Интер. Претенциите му са, че секунди преди победния гол на Давиде Фратези в добавеното време на дуела Алесандро Бастони е направил явно нарушаване против Ондрей Дуда, само че все пак попадението беше прието от ВАР.

" Много съм наскърбен и отчаян. Дойдохме да играем със примирение против тези, които най-вероятно ще завоюват шампионата, само че имаше сериозна липса на почитание против тези, които се пробват да почетат шампионата макар многото си проблеми. Невъзможно е при 2:1 квалифицираните съдии в стаята за ВАР да не са видели, че голът би трябвало да бъде анулиран, и да го оповестят на основния рефер. Всички ние искахме футболът да бъде усъвършенстван с въвеждането на ВАР. Невъзможно е този гол да не бъде анулиран.
 Индзаги след драмата с Верона: Този мач ми спря дъха
Индзаги след драмата с Верона: Този мач ми спря дъха

" Особено последните няколко минути "

Върша тази работа от 20 години и несъмнено съм се оплаквал единствено три пъти. Може би по този начин е трябвало да завърши дуелът поради пропуснатата дузпа, само че такива експерти не трябва да позволяват сходни неточности. Приемаме грешките, въпреки всичко всички ги вършим, само че в стаята за ВАР е неприемливо да грешиш. Или става въпрос за липса на почитание, или има нещо неправилно. Мисля, че през днешния ден Верона и нашите почитатели се прибират вкъщи доста ощетени.

ВАР беше въведен, с цел да може да се трансформира нещо в сходни обстановки. Съдията чакаше техните указания. Това е нещо доста, доста съществено. Няма смисъл да си приказваме за трансферния пазар и за нови играчи, щом имахме късмет да си тръгнем от " Сан Сиро " с точка, само че това не стана поради тази пропусната съдийска интервенция. Да приемем това е прекалено много, всичко друго е на втори проект. Не желая помощ, а просто почитание за тези, които въпреки и да са с ограничавания, излизат с чест на терена. Не ми пука кой би трябвало да се усъвършенства във футболно отношение, просто достолепието на хората във Верона беше потъпкано ", разяснява Соляно след дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР