Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета е отказал примамливо предложение

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета е отказал примамливо предложение
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА отказа работа в Италия, остава на Армията

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета е отказал примамливо предложение от родината си, с цел да продължи да работи на "Армията ". Според медиите на Апенините, той е имал предложение от втородивизионния локален Венеция да оглави селекционното звено и да дава отговор за привличането на всички нови попълнения.

След прочут размисъл италианецът е отказал офертата, макар че във финансово естество не е била за подминаване с лека ръка. Той е предпочел да довърши работата си у нас, която стартира при започване на 2019 година

Последният ход на Джарета при "червените " е идването на Диего Фабрини. Офанзивният футболист, който има и мач за националния тим на "скуадра адзура ", избра да пристигна на "Армията " пред офертите на Левски и Динамо Букурещ. Той ще получава по 25 хиляди евро на месец или общо 1 млн. евро за 3-годишния си контракт.

Джарета остава отвън прожекторите, само че с работата си демонстрира, че е умел на трансферния пазар. Под негово управление в Удинезе преди време пристигнаха някои съществени имена. Той също беше спряган за Левски, преди да пристигна на "Армията ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР