Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета даде интервю в предаването

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета даде интервю в предаването
Коментари Харесай

Джарета: Чувствам се добре в ЦСКА

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета даде изявление в предаването „ Open Stadium “ на италианското „ TMW Radio “. В изказването си той уточни огромна компликация пред клуба преди началото на новия сезон. Както е известно, италианецът би трябвало да се прибере в България, с цел да се срещне с клубната администрация и да реши бъдещето си при " алените ". Неговият контракт изтече с края на сезона.

„ Първенството се възобновява на 7 август, а завършихме предходния сезон в средата на юли. Дадохме отмора на играчите и в този момент имат тъкмо пет дни за същинска подготовка за новия сезон. Това е доста сложна обстановка. Безпрецедентна е, само че е такава за съвсем всички тимове в шампионата “, изясни Джарета.

„ От друга страна имаме задоволително дълъг интервал, с цел да вършим прехвърляния. Пазарът беше отворен незабавно след финиширането на сезона и ще затвори в края на септември. Дори се приказва, че може да бъде продължен и през октомври. Това е дълго време, през което ще може да притеглим играчи, в случай че имаме потребност “, добави италианецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР