Спортният директор на Шахтьор (Донецк) Дарио Сърна присъства вчера на

...
Спортният директор на Шахтьор (Донецк) Дарио Сърна присъства вчера на
Коментари Харесай

Челси все по-близо до основната трансферна цел на Арсенал за януари

Спортният шеф на Шахтьор (Донецк) Дарио Сърна участва през вчерашния ден на дуела сред Челси и Манчестър Сити, осведоми пресата на Острова. Медиите в страната поясняват това като следващо удостоверение, че “сините ” са взели преднина и към този момент са по-близо до реализиране на сделка за трансфер на крилото Мухайло Мудрик. 
 Челси се кани да надцака Арсенал за Мудрик, без значение че играчът е направил своя избор Челси се кани да надцака Арсенал за Мудрик, без значение че играчът е направил своя избор
Тази информация бе оповестена и от Фабрицио Романо, въпреки че от много време той бе свързван с Арсенал. “Артилеристите ” бяха в доста напреднали договаряния, само че отборът от Украйна отхвърли няколко предложения за своя гений и двете страни по този начин и не съумяха да реализират сделка. Тогава не напред във времето е излязъл интереса на Челси и ситуацията се е трансформирало фрапантно. Смята се, че украинците упорстват да договорка на стойност към 100 милиона евро, само че желаят най-малко 55 милиона едновременно.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР