Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков бе доволен от спечелването

...
Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков бе доволен от спечелването
Коментари Харесай

Караманджуков: Ако се стигне до проджаба на Игор Тиаго, тя ще е рекордна за България

Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков бе удовлетворен от спечелването на Купата на България. Босът на " орлите " е на мнение, че триумфът над ФК ЦСКА 1948 е бил подобаващ. Караманджуков призна и за интерес към нападателя Игор Тиаго от страна на няколко белгийски тима.

" Като се има поради, че това е 55-и мач за сезона, мисля, че изрично надиграхме тима на ЦСКА през първото полувреме. Поздравявам ги и тях, извънредно спортсменски мач. Мисля, че справедливо спечелихме Купата. Аз не съм чувал някой мач Лудогорец да не играе на 100%. Да, дадохме отмора на някои играчи, само че имаме заместници.
 Делев: Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да побеждаваме с купата
Делев: Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да побеждаваме с купата

Нападателят на Лудогорец бе доста благополучен от спечелването на Купата на България

Имаме три финала в този момент. ФК ЦСКА 1948 направиха един добър тим, само че от три мача завоюваха единствено една точка против нас. Ако не станем първенци, ние ще сме отговорни. Винаги треньорската промяна въздейства позитивно. Ритъмът сряда-събота е тежък. Да, има интерес за Игор Тиаго, само че Лудогорец не продава непременно. Ако се стигне до договорка, тя ще е рекордна за България. Дадохме късмет на Тиаго и той го сграбчи и направи извънредно мощни мачове. Няколко белгийски тима са в надпреварват за него ", сподели Караманджуков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР