Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов коментира пред

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов коментира пред
Коментари Харесай

Гонзо: Малко е смешно да си мислим, че ще отстраним Тотнъм

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов разяснява пред " Канал 3 " тегления чоп в шампионата Лига Европа. Носителите на Купата на България изтеглиха призрачен противник в лицето на британския Тотнъм.

Според Гонзо " шпорите " са любимец за спечелването на шампионата и да се приказва за тяхно премахване граничи с нелепост. Той добави, че е по-добре да те ритне ат, в сравнение с магаре.

„ Тотнъм са любимци за спечелването на Лига Европа, а освен за този мач. Шансовете са минимални, само че за нас ще бъде скъп опит. Трябва да питате Бруно Акрапович какъв ще бъде резултатът, щом си ги е поискал.

Един футболист на Тотнъм коства колкото половината тимове от нашето състезание. Ще се опитаме да създадем всичко допустимо. По-добре да те ритне ат, в сравнение с магаре.

Смятам, че този мач е добре от имиджова позиция, а не да си приказваме, че ще ги отстраним. Ако приказваме тези неща, значи, че се изхвърляме и приказваме нелепости.

Това, че сме стигнали тази фаза, е триумф за Локомотив. Видяхте, че ЦСКА се мъчи с малтийци, Славия отпада от албанци, Лудогорец от датчани. Малко е смешно да си мислим, че ще отстраним Тотнъм”.

efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР