Спортният директор на Локомотив (Пд) - Георги Иванов бе гост

...
Спортният директор на Локомотив (Пд) - Георги Иванов бе гост
Коментари Харесай

Гонзо: Трябва да сме перфектно подготвени, за да победим Левски

Спортният шеф на Локомотив (Пд) - Георги Иванов бе посетител в предаването " Домът на футбола " по " Диема ", където разяснява сезона на " смърфовете " и приказва за трансферните цели на клуба.

" Очаквам добър мач против Левски. Двата тима да се раздадат оптимално и да зарадват хората. Все отново Локомотив от дълго време не е бил на такава позиция. Смятам, че ще излязат пределно стимулирани и ще се опитат да победят. Имаме своите прерогативи, само че би трябвало да сме съвършено готови, с цел да победим ".

" Локомотив постоянно разчита на груповата игра, считам, че тимът играе добре и в двете етапи на играта. Има еуфория от успеха против Дунав Русе и считам да я принесем и против Левски ".

" Късата аварийна пейка води до неналичието на ротации. Когато имаш контузени или осъдени, не можеш да ги замениш качествено и равнището ти пада. Хубавото за Локомотив е, че нямаме съществени травми, които да доведат до дисбаланс в тима ".

" Вече се опитваме да намерим заместници на Гошо Илиев и Стивън Езе. Благодарим им за всичко, което са създали за тима, само че ще се опитаме да намерим почтени заместници. Смятам, че нещата със Стивън Езе бяха завършили доста от дълго време, а с Георги Илиев се опитахме да го разубедим, само че в последна сметка почитаме решението му ".

" При всички положения ще търсим бранител и халф. След това имаме и други позиции, които ни липсват, с цел да балансираме тима. Вторият полусезон ще бъде тежък, с мачове на високо равнище и ни трябват равностойни футболисти ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР