Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че обсъждат имена

...
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че обсъждат имена
Коментари Харесай

Боримиров: Не можем за пет дни да променим Левски

Спортният шеф на Левски Даниел Боримиров призна, че разискват имена за селекция в клуба с треньора Делио Роси. Легендата на „ сините “ също по този начин изрази задоволството си от началото на престоя на италианеца на „ Герена “.

" Обсъждаме с треньора няколко футболисти, които желаеме да притеглим. Ще се стремим до края на месеца, когато затваря трансферният прозорец, да ги изпълним тези покупко-продажби “, стартира Боримиров пред Българска национална телевизия.

„ Има първи проблясъци на смяна в Левски, само че знаете, че не става за 5 дни. Делио Роси е от една седмица в нашия клуб, тъй че всичко върви по проект и се надявам по този начин да продължи за в бъдеще “, сподели шефът за работата на италианеца.

„ Мисля, че в ефир не е редно да разясня дали ще се разделим с избрани играчи, защото те към момента имат контракти с Левски. В момента са при нас, тъй че, в случай че има някаква оферта към тях, можем да я разгледаме и да вземем някакво решение “, е позицията на Боримиров по отношение на Адениджи и Нар.

„ В медийното пространство витаят баснословни суми за заплатите на новите при нас, което не дава отговор на истината. Все отново ние имаме бюджет и се вместваме в него ", приключи спортният шеф на „ сините “.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР