Спортният директор на Лацио Игли Таре ще напусне отбора след

...
Спортният директор на Лацио Игли Таре ще напусне отбора след
Коментари Харесай

Игли Таре напуска Лацио след 18 години вярна служба

Спортният шеф на Лацио Игли Таре ще напусне тима след 18 години, оповестява вестник " Гадзета дело Спорт ".

Албанецът е в Лацио от 2005 година, като първите три сезона играе като нападател за римляните, а от 2009 година е и състезателен шеф на клуба.

" Напускам след 18 години, беше необикновено премеждие. Нося всичко в сърцето си ", разяснява Таре пред микрофоните на TG1. " Това е решение, което назря от дълго време, само че чаках за положителното на Лацио тимът да влезе в групите на Шампионската лига със съзнанието, че има мощен тим със страхотни футболисти, които са способни да реализират тази цел ", добави албанецът.

" Никога няма да съумея да благодаря на президента Лотито, че ми даде тази опция, на тифозите " бианкочелести ", които влязоха в сърцето ми, и на всички - играчи и щаб, които бяха с мен в това пътешестване ", сподели още Таре.

Игли Таре оставя Лацио в чудесно положение, откакто тимът от Рим приключи на второ място в шампионата на Италия и ще играе през идващия сезон в групите на Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР