Спортният директор на Лацио Игли Таре коментира най-актуалните теми около

...
Спортният директор на Лацио Игли Таре коментира най-актуалните теми около
Коментари Харесай

Ето срещу каква сума Лацио може да пусне Милинкович-Савич

Спортният шеф на Лацио Игли Таре разяснява най-актуалните тематики към отбора. Той показа против каква сума " орлите " биха се разделили с халфа Сергей Милинкович-Савич, удостовери, че Стефан де Фрай ще премине като свободен сътрудник в Интер и похвали Лукаш Лейва.

" Не мога да ви кажа тъкмо какъв брой коства Милинкович-Савич, само че при всички положения цената му е сред 80 и 90 млн. евро. Сергей е доста значим за нас и още не е достигнал максимума на опциите си. Миналото лято получихме много съществени предложения, само че даже не ги обмислихме съществено. И в този момент има интерес, само че не и съответни оферти. От Реал Мадрид не са ни търсили ", изясни Таре.

" Надявам се Де Фрай да играе по най-хубавия вероятен метод до края на сезона, както и до момента. Да кажем, че има огромна възможност той да отиде в Интер ", призна някогашният албански национал.

" Преди да притеглим Лейва, говорихме няколко пъти. Той имаше предпочитание да си тръгне от Ливърпул и видя в Лацио чудесна опция. Това в една от най-хубавите ми покупко-продажби за клуба ", похвали се Таре.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР