Спортният директор на Лацио Анджело Фабиани призна в сряда, че

...
Спортният директор на Лацио Анджело Фабиани призна в сряда, че
Коментари Харесай

В Лацио всичко било мирно и спокойно

Спортният шеф на Лацио Анджело Фабиани призна в сряда, че има " недоразумение " сред треньора на тима Игор Тудор и халфа Матео Гендузи, само че двамата са напът " да се схванат ", заяви Агенция Франс Прес.

" Това е спекулация, която не би трябвало да се случва. Французинът е в тима преди Тудор, вярвате ли, че върху този проблем не се работи? ", съобщи Фабиани пред микрофона на Radiosei.

" Има недоразумение, което е напът да се позволи. Той (б. а. - Гендузи) се възстановя от травма на глезена и тренира с тези, които се възвръщат ", добави той.

Според италианските медии френският национал е имал сдърпване предходната седмица с Тудор, с който към този момент са работили през сезон 2022-23 в Олимипик Марсилия, където връзките им не са били положителни, като играчът бе пратен на аварийна пейка. Причина за спора е, че Тудор е пратил Гендузи да тренира с втория тим.

Гендузи дойде в Рим през предишното лято чартърен с опцията за пазаруване и бързо се трансформира в главен състезател в отбора на Маурицио Сари, който обаче подаде оставка преди месец. Бившият футболист на Олимпик Марсилия има 28 мача за състезание, в които е вкарал два гола.

Тудор не го пусна като титуляр в първия си мач отпред на отбора против Ювентус в края на месец март, само че французинът се появи в игра в 80-ата минута и бе в основата на акцията, довела до победния гол за 1:0. Веднага след попадението и преди да чества със съотборниците си, Гендузи се обърна към скамейката и направи жест с ръка, който бе разчетен като предизвикателство към треньора.

Лацио е на седмо място във краткотрайното класиране на шампионата в Серия А, като в петък тимът ще гостува на Дженоа в 33-ия кръг.
 Лацио загуби Андерсон, само че въпреки всичко обвърза за дълго Матия Дзакани
Лацио загуби Андерсон, само че въпреки всичко обвърза за дълго Матия Дзакани

Добра вест за " орлите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР