Спортният директор на даде интервю пред Дарик радио преди утрешното

...
Спортният директор на даде интервю пред Дарик радио преди утрешното
Коментари Харесай

Гонзо за ФК Искра: Винаги е опасно, когато се играе един мач

Спортният шеф на даде изявление пред " Дарик радио " преди утрешното пътешестване на отбора за Черна гора, където носителите на Купата ще играят против Искра в шампионата Лига Европа.

„ Смятам, че тимът е квалифициран да продължим напред. Каквото и да си приказваме, аз считам, че ние сме любимци. Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да продължим в идващия кръг. Винаги е рисково, когато се играе един мач, тъй като не се знае по какъв начин ще протече. Мачът ще е без аудитория, което изравнява нещата от тази позиция. Ние би трябвало да сме стимулирани, без значение, къде се играе мачът и да продължим. Момчетата би трябвало да покажат същинските си качества “, бяха първи думи на Гонзо.
„ В последна сметка цяла година играем, с цел да стигнем до мачовете в Европа, тъй че е ясно, че има мотивация и тръпка в играчите ни. Трябва да изпитваме наслаждение от това, че играем в европейските шампионати. Много е значимо по какъв начин ще влезем в мача. Ние гледахме Искра против андорския им противник и сме наясно с тях. Футболистите ни знаят какво да чакат “, добави някогашният национал и легенда на.
„ За дербито с Ботев Пловдив неприятна смешка ни изигра извоюваният мач за Суперкупата на България. Не влезнахме стимулирани по метода, който трябваше да бъдем за мач против Ботев Пловдив. Аз познавам нашия тим и знаех, че ще преодолеем този потрес. Следващите мачове с Ботев Враца и бяха сложни. След изгубеното дерби имаше малко напрежение измежду футболистите и това се отрази на психическата конфигурация. Всичко е хубаво когато печелим мачовете си. Самочувствието идва с успехите “, съобщи още спортният шеф на Локомотив Пловдив пред Дарик радио и Dsport.bg.
Гонзо още веднъж удостовери, че в Пловдив чакат привличането на още един нов състезател и съобщи, че раздялата с е разумна, тъй като той ще получава доста по-добри пари в Гърция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР