Спортният директор на Ботев Пловдив - Артур Платек, говори при

...
Спортният директор на Ботев Пловдив - Артур Платек, говори при
Коментари Харесай

Спортният директор на Ботев Плодив разкри целите през този сезон

Спортният шеф на Ботев Пловдив - Артур Платек, приказва при представянето на новия треньор на " канарчетата " Душан Керкез. Той показа, че от клуба са избрали най-правилния треньор, по отношение на философията на " жълто-черните " и показа какви са задачите за този сезон. 

" С него и с мен се надявам да издигнем Ботев на едно по-високо равнище. Душан Керкез - старши треньор, Александър Петрович - помощник-треньор, Рафаел Ферейра - помощник-треньор, Илиян Илиев - треньор на вратарите, Игор Делибашич - кондиционен треньор, Тодор Георгиев - втори кондиционен треньор, Илиан Илински - анализатор, Ангел Йорданов, Георги Ганев, Трифон Иванов - физиотерапевти, Георги Чакъров - хазаин, Филип Филипов - управител ", стартира Платек.

" Избрахме най-правилния треньор за нашата философия. Той е доста добър като човек и сносно се схваща с играчите. Неговите тимове сносно са се справяли. Аз и Душан имаме идентична визия за тима. Нашата цел е да бъдем най-малко на 7-о място, с цел да можем да играем в Европа ", добави спортният шеф на Ботев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР