Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори в ефира на

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори в ефира на
Коментари Харесай

Валентин Грудев: Имахме разговор с футболистите, Левски не бива да се подценява

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев приказва в ефира на " Дарик ". Ето какво сподели той:

" В тежка обстановка попаднахме, изключително след загубата от ЦСКА 1948. Най-вече неприятното е, че в актуалния футбол е значима физическата подготовка, а се видя, че там отстъпвахме в избрани моменти на ЦСКА 1948. Лошото е, че няма време да се води предварителен развой. Единствено и единствено вършим възобновяване и приготовление за идващия мач.
 Бордо е един от тимовете, които демонстрират интерес към Гаюс Макута
Бордо е един от тимовете, които демонстрират интерес към Гаюс Макута

Халфът е преотстъпен в Берое до края на сезона

Имахме диалог с футболистите и считам, че те са задоволително стимулирани да успеем да излезем с чест от тези четири дуела, които ни предстоят. За да останем с някакви упоритости, би трябвало да търсим оптималното от всеки един мач, който остава до края на календарната година.

Амбициите ни остават отново същите. Не считам, че сме изгубили шансове. Все отново имаме четири мача до спирането. Много зависи с какви резултати ще излезем. Самите футболисти осъзнават това. Ние също и ще създадем всичко да ги спечелим.

Лошото е, че най-вероятно и Охене ще загубим за останалите четири мача, тъй като има разтежение. В последна сметка се надяваме Конте и Октавио да се завърнат, дали в мача против Левски или в идващите. Всеки един футболист е значим сега. Групата ще бъде една, която да изкара тези четири срещи в този претрупан интервал.

Силите с Левски са изравнени, от физическо естество. Като капацитет мисля, че ние разполагаме с по-добро качество. Надявам се да затвърдим триумфите против този съперник, които имаме през последните години ", сподели Грудев.
 Херо не може да разчита на съществени футболисти за семейството на Левски
Херо не може да разчита на съществени футболисти за семейството на Левски

Проблеми за Октавио, Охене и Перниш

" Левски си остава един от грандовете, които в никакъв случай не би трябвало да се подценява. Естествено, ние не подценяваме тази среща. Напротив, тя ще бъде един трамплин, в случай че успеем да победим и спечелим трите точки за оставащите мачове. Самочувствието на тима ще се вдигне за оставащите мачове, макар проблемите, които имаме. Нашият терен е с най-хубавото тревно покритие. В Стара Загора имаме съответното преимущество, тъй като може да разгърнем капацитета си, когато нападаме ", сподели още Грудев.
 Георги Иванов получи наряд за дербито сред Берое и Левски
Георги Иванов получи наряд за дербито сред Берое и Левски

Двубоят е тази сряда от 17:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР