Спортният директор на Арда - Ивайло Петков, застана пред камерите

...
Спортният директор на Арда - Ивайло Петков, застана пред камерите
Коментари Харесай

Ивайло Петков: Има оферта за футболист, който по всяка вероятност ще бъде продаден

Спортният шеф на Арда - Ивайло Петков, застана пред камерите на DIEMA SPORT преди четвъртфинала от Sesame Купа на България против ЦСКА. Петков призна, че в клуба има постъпила оферта за футболист, която по всяка възможност ще бъде призната.

„ Категорично удостоверявам думите на Тунчев, че още първоначално имахме диалог. Ако управлението реши, че нещата не се получават, сядаме и се разбираме като цивилизовани хора. Имаше струпване, тъй като в случай че погледнем последните мачове... завършихме неприятно сезона и се надявахме да стартираме по-добре, само че и двата мача, изобщо не става въпрос, че паднахме от Левски. Причината е, че трябваше да се направи някаква промяна “, стартира Петков.

„ Аз благодаря на Александър Тунчев за цялата работа при нас. Пожелавам му триумф и считам, че той има огромно бъдеще. Надявам се да си откри по-скоро тим. Аз като пристигнах в Арда преди 3 години, работих с Николай Киров. Чухме се и бързо се случиха нещата. Той е дал доста на този клуб. Тогава се разделихме и той отиде в ЦСКА 48 и се разделихме обикновено. В напълно къси периоди се случиха нещата. Докато Тунчев беше в тима, не сме преговаряли с никой. Конкретно за часове говорихме с Киров и други двама, само че той познава атмосферата в тима и си е у дома “, продължи той.

„ По-хубаво от това да играеш на Националния стадион против тим, който играе футбол – няма. Надяваме се да продължим. Целите ни остават атакуване на европейските места. Смятам, че този трансферен прозорец бяхме дейни. Последно взехме Каскардо, който е на две тренировки. Има оферта за футболист на Арда, който по всяка възможност ще бъде продаден. Имаме предпочитание да притеглим 1-2 индивида, само че това е неприятно, че се случва най-после. Търсим халф и централен бранител “, приключи Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР