Спортният арбитражен съд (КАС) в Лозана потвърди лишаването от състезателни

...
Спортният арбитражен съд (КАС) в Лозана потвърди лишаването от състезателни
Коментари Харесай

Антъни Иванов аут за 2 години

Спортният трибунал (КАС) в Лозана удостовери лишаването от спортни права за период от 2 години на българския първенец по плуване Антъни Иванов, оповестиха от БОК.
Представителите на състезателя са известени за решението от 26 юни. До него се стигна, откакто плувецът апелира пред КАС наложената му глоба. Защитната тактика, определена от неговия представител в арбитражното произвеждане, обаче го лиши от опция действително да даде пояснение за своите дейности и по този начин хипотетично да получи понижено наказване. То изтича през септември 2024 година Това лишава Иванов от присъединяване в Олимпиадата в Париж.
Антъни Иванов обаче взе участие през вчерашния ден на Държавното състезание по плуване на басейн " Диана " макар известието на БОК. Той започва в сериите на 100 м свободен жанр и даде второ време - 51,68 сек.
Адвокатът на състезателя Георги Градев съобщи, че към момента няма влезнало в действие наказване поради липса на претекстове по делото.
" Ще осъждам БОК. Без мен българското плуване ще загине ", закани се роденият във Велико Търново плувец. Той беше глобен поради три пропуснати инспекции за допинг.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР