Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб СТИМУЛ и Pro

...
Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб СТИМУЛ и Pro
Коментари Харесай

Спортни и музикални звезди се включват в инциативата Предай добро за Ники

Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб " СТИМУЛ " и Pro EMS Zone в Шумен провеждат благотворителна подготовка и концерт под надпис " Предай положително за Ники ". Тази самодейност е част от акцията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, играч по кикбокс, който вследствие на тежък пътен случай остава изцяло неподвижен. 

След няколко тежки интервенции и близо четири години битка с тежките здравословни последствия, през днешния ден, Ники има късмет да още веднъж да проходи. За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо провеждат актуалната самодейност за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков. 

Събитието ще се състои на 29.01.2023 година, неделя, от 15:00 часа в зала " Арена Шумен ", където спортни демонстрации ще създадат най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и огромния боксьор Благой Найденов - международен и олимпийски първенец по бокс за младежи. Участие в благотворителната идея, ще вземат и изпълнителите - любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието са най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE, ансамбълa за национални песни и танци " Луди Млади " от Шумен, мъжка певческа група " Лудоселци " от село Дибич, младите гении и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова. Входът за събитието е свободен.

Можете да подпомогнете самодейността! 

Банкова сметка: 
Банка ОББ - клон град Шумен 
BIG: UBBSBGSF IBAN: BG83UBBS80021031519850 
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Благотворителната изява ще се излъчва онлайн от " Арена Шумен " на " Facebook " страницата " Предай Добро За Ники ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР