Спортните и събития на територията на Англия ще могат да

...
Спортните и събития на територията на Англия ще могат да
Коментари Харесай

Стадионите в Англия се завръщат към пълен капацитет от 19 юли

Спортните и събития на територията на Англия ще могат да оперират още веднъж на цялостен потенциал от 19 юли, откакто държавното управление разгласи идващия стадий от разхлабването на коронавирусните ограничения, предава БГНЕС.

Премиерът Борис Джонсън, дружно с шефа на медицинския щаб професор Крис Уити и основния теоретичен консултант Сър Патрик Валанс, показаха последните протоколи на конференция в понеделник.
 Стадионът на Наполи към този момент се споделя Диего Армандо Марадона Стадионът на Наполи към този момент се споделя Диего Армандо Марадона
Стадионът на футболен клуб Наполи към този момент публично носи името на Диего Армандо Марадона. Това стана, откакто градският съвет на Неапол...

И поради наближаващия завършек на обществената отдалеченост, цялостните игрища ще бъдат разрешени за старта на футболния сезон през август. Феновете ще могат да посещават срещите на обичаните си тимове, в случай че показват негативни проби, и в добавка могат да се изправят, да скандират и да пеят без нарушение на правила за сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР