Спортна зала Албена на едноименното ваканционно селище отново ще стане

...
Спортна зала Албена на едноименното ваканционно селище отново ще стане
Коментари Харесай

Държавното първенство по тенис на маса ще се проведе този уикенд в Албена

Спортна зала " Албена " на едноименното ваканционно населено място още веднъж ще стане център на спорта тенис на маса в идния уикенд.

В петък и събота там ще се организира юбилейното 50-то Държавно самостоятелно състезание за ветерани-лично и двойки за мъже над 40 и дами над 30 години.

Шампионата се организира под егидата на Българската Мастърс Федерация,чийто президент- олимпийската шампионка по гребане от Монреал Здравка Йорданова персонално ще открие събитието, а най-после ще награди и призьорите.

Веднага след завършването му в събота от 14 часа ще стартира 5-я Международен открит и ветерански шампионат " Пролетна Албена " в който с изключение на българските майстори ще се включат и състезатели от Румъния,Молдова,Австрия,Украйна и Киргизстан.При ветераните надпреварите са в 5 възрастови групи-до 39,от 40 до 49,от 50 до 59,от 60 до 69 и над 70 години.Очакват се над 100 участника във всеки от двата форума.

Организаторите от състезателен клуб " Дама купа " са обезпечили безвъзмезден достъп до залата за игра и канят феновете на спорта с дребната топка от Североизточна БЪлгария да се насладят на доста майсторски осъществявания през почивните дни.А за искащите да прекарат целия уикенд в Албена са обезпечени доста ниски цени за настаняване " All Inclusive " в хотел " Лагуна Бийч " на брега на морето.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР