sportlive.bgОчаква се до края на годината Тервел да изиграе още

...
sportlive.bgОчаква се до края на годината Тервел да изиграе още
Коментари Харесай

Без затруднения: Тервел Пулев нокаутира поредния съперник


sportlive.bg

Очаква се до края на годината Тервел да изиграе още един мач, като той може да бъде в Чикаго и да изиграе ролята на подгряващ за дуела на Кубрат при започване на 2018 година

Българският боксьор Тервел Пулев постигна пета поредна победа и пета с нокаут в професионалния бокс, откакто нокаутира украинеца Артьом Редко в третия рунд.

Софиянецът бе очевидно по-добрият от двамата боксьори в берлинската зала " Вернер-Зееленбиндер " в Берлин. Германия и справедливо се поздрави с успеха. По традиция в ъгълът седеше по-големият брат Пулев - Кубрат.



Първият рунд мина в опознаване, само че през втория Тервел несъмнено наложи своето превъзходство, като в края нанесе няколко положителни попадения в украинеца. 

В началото на третия рунд Пулев стартира доста интензивно, като показва предпочитание да завърши бързо мача, и притисна в ъгъла Редко. Наложи се реферът да раздели двамата боксьори. При подновяването на играта последва същинска канонада от удари, които пратиха Редко в нокдаун и последва преустановяване на мача преди края на рунда. 

Така българинът реализира безапелационен триумф при следващото си качване на професионалния рунд. След мача на кръга се качи и Тервел Пулев, който театралничи за наслада на фотографите и многочислената българска агитка в залата. 

Тервел дълго театралничи с почитателите и не отхвърли фотография с никого.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР