Спортклуб ще е втората трибуна, която ще се изгражда на

...
Спортклуб ще е втората трибуна, която ще се изгражда на
Коментари Харесай

На Лаута започват трибуна Спортклуб след Бесика

" Спортклуб " ще е втората естрада, която ще се построява на стадион Локомотив по време на главната реорганизация на оборудването. Това е било решено на среща сред представители на черно-белия фенклуб със заместник-кмета по строителството Пламен Райчев.

Публикуваме без редакторска интервенция известието на фенклуба за работната среща при инженер Райчев:

Скъпи Локомотивци,
Както обявихме по-рано през седмицата, към този момент е образувана работна група от последователи на тима, част от тях експерти в съответните области, която се ангажира да следи строителството на стадион " Локомотив ".
Удовлетворени сме, че резултатите от съществуването на групата не закъсняха.
Вчера, 21.06.2021 година, се организира среща сред представителите на черно-бялата общественост и заместник-кмета на община Пловдив, господин Райчев, която бе извънредно ползотворна и за двете страни.
Получихме увещание от господин Райчев, че средствата за трите трибуни са обезпечени и ще бъдат усвоени по предопределение, съгласно периодите, заложени в контракта сред общината и изпълнителя, като изключително значимо конкретизиране е, че няма краен период за асимилиране на средствата.
Стадион „ Локомотив “ ще бъде въвеждан в употреба поетапно, естрада по естрада, в хода на неговото създаване.
В отговор на нашето искане, заместник-кметът подсигурява, че естрада „ Спортклуб “ ще бъде идната, по която ще се стартира работа след построяването на естрада „ Бесика “.
Обсъдихме взаимно и казуса с инфраструктурата към стадион " Локомотив ", както и неналичието на задоволително паркинги и подходи каквито са условията на УЕФА за вида оборудване, и единомислещо стигнахме до позицията, че това ще бъде предмет на взаимната ни работа отсега нататък.
Дискутирахме бъдещи взаимни дейности по отношение на контрола и отчетността на осъществяването на плана за стадион " Локомотив ", както и хрумвания за съдействие сред общината и работната група.
Изказваме признателност на господин Райчев за отделеното време, желанието за подпомагане и за даване на информация. Вярваме, че тази потребна и за двете страни процедура на съдействие ще продължи, защото градежът на стадион „ Локомотив “ е публично значимо събитие, което вълнува хиляди пловдивчани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР