Спортистката се закани да стане първата жена-победителЕдна от най-тежките седмици

...
Спортистката се закани да стане първата жена-победителЕдна от най-тежките седмици
Коментари Харесай

Ваня почти отпадна от „Фермата“

Спортистката се закани да стане първата жена-победител


Една от най-тежките седмици от началото на “Фермата: Съединение ” приключи довечера с следващ женски двубой на Арената сред шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова и учителката от тима на емигрантите – Нина Гъдева. Ваня Стамболова реализира сложна победа във днешния двубой, в който се изправи против Нина. Въпреки че на пръв взор изходът от борбата сред шампионката и миньончето да изглеждаше предначертан, Нина изненадващо поведе в първите три борби. Чак по-късно играта се обърна, шансът също се оказа на страната на Ваня. Той я споходи в четвъртата игра и тя съумя да завоюва превъзходство.

Преди да стартира борбата обаче от този сезон на предаването участниците, които се състезават за оставане, гледат специфични видеопослания от най-близките им хора. Тогава за първи път феновете видяха мъжа до Ваня, за който тя към този момент е споменавала по време на престоя си в шоуто и преди дни му се изясни в обич. Очевидно появяването на Веселин, както се споделя половинката на лекоатлетката, бе задоволителен тласък, с цел да не се откаже след загубата с 6:0 в първите три борби.

Благодарение на игрите за 4 и 5 точки, Ваня поведе и триумфално завоюва дуела. Спортиската се е заканила още при влизането си в шоуто, че ще стане първата жена-победител във “Фермата ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР