Спортисти спечелиха тазгодишното издание на конкурса “Мис и Мистър Монтана,

...
Спортисти спечелиха тазгодишното издание на конкурса “Мис и Мистър Монтана,
Коментари Харесай

Футболистка и пчелар станаха Мис и Мистър Монтана 2023 /снимки/

Спортисти завоюваха тазгодишното издание на състезанието “Мис и Мистър Монтана ”, заяви уредникът на събитието Иво Йосифов.
Бляскавото събитие, което организацията на Северозапада “X Model Group ” организира с поддръжката на спортно - атракционния комплекс ”Аугуста ”, препълни хитовото заведение на язовирната стена в Монтана. 
Титлите отидоха в ръцете на 19-годишната Петя Сергеева и 20-годишния Жан Ивайлов. Двамата интензивно упражняват фитнес и са измежду най-популярните модели в Северозапада с участия в голям брой фешън събития, реклами и музикални клипове.
 „ Мис Монтана 2023 “ е висока 176 см. Тренирала е футбол 7 години в ФК   “Атлетико ” /Монтана/ и е известна като един от най-хубавите нападатели на женския тим. Петя се приготвя и за продължение на образованието си в областта на началната педагогика. 
„ Мистър Монтана 2023 “ е висок 186 см. и е ученик е на ПМПГ - Монтана. Занимава се с пчеларство и отглежда 200 пчелни фамилии. Тази година, Жан ще дебютира на интернационалния шампионат по културизъм във Варна, ще взе участие и в държавното състезание по бодибилдинг и фитнес за юноши.
Жан и Петя ще показват града си на 18-тото издание на състезанието “Мис и Мистър Северозападна България ”, който ще се организира на 4 септември. 
Втори подгласници станаха Ралица Кирилова и Йоан Георгиев, а третото място заеха Венислава Хрисимирова и Антъни Стоилов.
С тежката задача да бъдат част от журито се бяха нагърбили брокера на недвижими парцели - Миглена Фидосова, Стефан Георгиев – строителен бизнесмен и топ моделите на XMG: Рикарда Петрова – “Мис Берковица 2022 ” и Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016 ”.
Сценографията и визиите на моделите още веднъж бяха съобразени с 20-тата годишнина на “X Model Group ”. Модната конкуренция бе подкрепена от винарна “Лиляче ” и фабрика за долни дрехи и бански костюми “CHARM ”.
Съвсем скоро, на 4 септември следва и състезанието “Мис и Мистър Северозападна България 2023 “ на сцената на трагичен спектакъл “Владимир Трендафилов ” - Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР