Спортистът трябваше да лети до Лондон, но пътуването му беше

...
Спортистът трябваше да лети до Лондон, но пътуването му беше
Коментари Харесай

Защо свалиха Ваня Джаферович от самолета?

Спортистът трябваше да лети до Лондон, само че пътуването му беше осуетено и дори провалено. Половинката на Евгения Джаферович, която гледаме в " Игри на волята " този сезон показа за обстановката, в която е изпаднал в обществената мрежа. Той постоянно обича да изрича своето мнение по разнообразни въпроси и то на много образован български език.

" Трябваше да хвърча за Лондон тази заран и, когато сканирах билета преди качването в самолета, споделиха ми, че за жалост няма да мога да пътувам, тъй като самолета бил по-малък от предстоящото. Така и не разбрах какво значи това (то да не хот дог и да зависи от хляба и наденицата), само че ни смъкнаха 80 индивида и в общи линии ни споделиха, че това е ситуацията и да си е… майката. (Това не го споделиха, само че си го помислиха. Усещам ги тези неща аз) ", споделя спортиста.
Реклама
" После ми предложиха да изчакам, тъй като може някой да не се яви и аз да вляза, макар че съм предпоследен на листата и има 79 индивида преди мен (пак не разбрах по каква логика). Или да ме набутат с багажа някъде, примерно. Отказах учтиво и си потеглих. Сакън, че станах в 4 часа. Можеше най-малко да се наспя.. ", приключва спечелилият от " Сървайвър ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР