Спортист №1 на България за 2015 година Габриела Петрова днес

...
Спортист №1 на България за 2015 година Габриела Петрова днес
Коментари Харесай

Габриела Петрова пред Sportal.bg: Голяма е вероятността да пропусна зимния сезон

Спортист №1 на България за 2015 година Габриела Петрова през днешния ден преряза лентата на обновената атлетическа писта до стадион “Локомотив” дружно с треньора си Атанас Атанасов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, кмета на Пловдив Иван Тотев, заместник-министъра на града Георги Титюков и регионалния шеф Здравко Димитров. След формалната гала националната състезателка в тройния скок даде особено изявление за Sportal.bg .
 Министър Кралев откри атлетическата зала на стадион @@@

“Много е хубава залата, настилката е каквато я искахме - подготвителна, не е твърда, задоволително бърза. Едната пътeка за скачана е направена двойна, с цел да може да се прeдотврати травматизмът от самия скок. Всичко е такова, каквото сме го желали. Вече направих няколко скокови тренировки на двойната пътека - усеща се голяма разлика, доста е добре, по-късно няма болки в крайници и мускулите, всичко е перфектно”, сподели Петрова пред камерата на Sportal.bg .
 Министър Кралев откри атлетическата зала на стадион @@@

Тя разяснява и здравословното си положение след претърпяната изнтервенция през есента, както и осъществената работа по време на лагера на Белмекен: “Продължавам да се възвръщам, не съм на 100 % подготвена да работя. На Белмекен свършихме много доста укрепваща работа - с повече бягания и извършения. Не съм почнала още същинска скокова активност. Вървя малко по малко, не желая да прибързвам. Всяко едно прибързване след това може да ме върне още обратно, тъй че подготвителният развой се развива доста последователно.”
 Министър Кралев откри атлетическата зала на стадион @@@

Петрова приказва и за проектите си за зимния сезон: “Има огромна възможност да пропусна сезона. Избързването може да бъде единствено в мой ущърб. Няма по какъв начин за месец и половина, два да съумея да наваксам подготвителна активност за примерно три месеца. Всичко ще се реши в хода на тренировките, само че за момента е доста по-вероятно да пропусна зимния сезон.”
 Министър Кралев откри атлетическата зала на стадион @@@

Цялото изявление с Габриела Петрова може да намерите във видето!

Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от откриването на залата до стадион " Локомотив " ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР