Спортист №1 на България с увдреждания за 2019 година и

...
Спортист №1 на България с увдреждания за 2019 година и
Коментари Харесай

Християн Стоянов: Наградите олицетворяват моя труд

Спортист №1 на България с увдреждания за 2019 година и носителя наградата “Спортен талант” на “Еврофутбол” Християн Стоянов изрази удовлетворение от наградите, които получи след извънредно мощната за него година. Габровецът завоюва международната купа на 1500 метра за хора с уврежания в Дубай с европейски връх и връх на шампионатите.
 Церемония @@@

“Доволен съм, премиите въплъщават труда, който съм положил през годината и имам уважението на всички, с цел да не преставам да последвам това, което върша. Мотивацията се намира доста елементарно - незабавно когато започнеш да правиш нещо, то ти се получава. Трудна е първата стъпка - направи ли се първата стъпка, от там нататък намираш мотивация в самия себе си”, сподели Стоянов след церемонията за “Спортист на годината”.

Той разяснява и по какъв начин върви подготовката му за новия сезон: “Мисля, че подготовката за новия сезон върви по проект - здрав съм, упражнявам обикновено. Това е проектът, продължаваме по този начин. Няма място за почивни дни - на Бъдни вечер и Коледа даже ще упражнявам по два пъти, тъй като това е нашата работа и нямаме място за почивки.  Церемония @@@
За 2020-а не си поисквам орден, не си поисквам първо място от Параолимпиадата, поисквам си да направя това, за което ще се приготвям през цялата последваща година и за това, което съм се готвил през целия си живот. Надявам се да бъда задоволен.” ФОТОГАЛЕРИЯ от " Спортист на годината " ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР