Спортист (Своге) победи с 3:1 в първата си контролна среща

...
Спортист (Своге) победи с 3:1 в първата си контролна среща
Коментари Харесай

Спортист стартира годината с победа

Спортист (Своге) победи с 3:1 в първата си контролна среща за 2021 година. Мачът се игра на националната футболна база в Бояна. Четирите гола в мача паднаха през второто полувреме и то единствено в границите на шест минути. и вкараха две бързи попадения в 56-ата и 58-ата минута преди футболистите на Надежда да понижат в 60-ата, а крайното 3:1 оформи в 62-ата.
През първото полувреме футболистите на имаха един куп голови положения, само че не съумяха да вкарат гол. Първо Дужио Чарлов, а по-късно и пропуснаха преференциални обстановки. В 20-ата минута Деян Христов изведе в преференциална позиция, само че в последния миг стражът на Надежда чукна топката и тя излезе в ъглов удар.

Малко по-късно Деян Христов стреля рисково от директен свободен удар, само че изпрати топката в навън. Добри шансове се отвориха пред, Иво Михайлов и Айкут Рамадан, само че те нямаха шанс да отбележат

Първото попадение в мача падна в 56-ата минута, когато Валентин Йосков означи при дебюта си за Спортист. Той вкара с отдалечен шут отвън наказателното поле. След още 2 минути игра Рамадан центрира от ъглов удар и Богомил Богомилов с глава удвои.

Футболистите на Надежда върнаха едно попадение преди Спортист да вкара и трети гол. В 62-ата минута Айкут Рамадан нахлу отдясно, центрира и намиращият се на проби Мартин Динов означи за 3:1.

Като титуляри започнаха новите попълнения Иво Михайлов, Галин Ташев и Валентин Йосков, както и намиращия се на проби вратар Дан Королев. През второто полувреме се появи друго ново попълнение –, както и намиращите се на проби Стивън Славков, Мартин Динов и Николай Рагин.

Ивайло Василев пусна в игра и юношите на клуба Янко Ботев, Марио Бисеров, Христов и Цветомир Янакиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР