Спортен характер, с харизматичен дизайн, модерна концепция за управление на

...
Спортен характер, с харизматичен дизайн, модерна концепция за управление на
Коментари Харесай

Идва новият Taigo

Спортен темперамент, с харизматичен дизайн, съвременна идея за ръководство на функционалностите и огромен брой асистиращи системи - това е Taigo, новото попълнение в SUV гамата на Volkswagen в дребния авто клас. Автомобилният производител разкрива името на своя нов кросоувър модел преди формалната му европейска премиера, която следва.

Автомобилът впечатлява от пръв взор със своя динамичен и прочувствен дизайн и е всичко това, което може да се желае от  съвременен CUV (Crossover Utility Vehicle), съчетаващ висока позиция на седалките и дръзновен контур на купето.

Новият Taigo ще излезе на пазара с икономични TSI мотори, включени в общоприетото съоръжение LED фарове, съвременна идея за ръководство на функционалностите, напълно цифрово арматурно табло и огромен брой асистиращи системи. Taigo употребява софтуерната основа на извънредно сполучливия в Бразилия модел Nivus и за потребителите на европейските пазари ще се създава в завода на компанията Памплона, Испания. Новият CUV модел ще означи своя дебют това лято и ще бъде пуснат на пазара в края на 2021 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР