Спортът започна да се връща към нормалния си ритъм, но

...
Спортът започна да се връща към нормалния си ритъм, но
Коментари Харесай

Кой обвинява Роджър Федерер в егоизъм

Спортът стартира да се връща към естествения си темп, само че най-голямата липса ще бъде тази на почитателите по спортните уреди.
 Рафаел Надал, Роджър Федерер и за какво се подиграват на тенисиста
Защо всички се смеят на Рафа Надал

В Instagram не е като на корта

Това не се нрави нито на спортистите, нито на почитателите, само че ситуацията е такова. Не е по-вкуса и на Роджър Федерер .

Преди няколко дни швейцарецът изрази мнението си, че избира завръщането на тениса да бъде отсрочено, тъй като не може да си показа да играе пред празни трибуни.
 Снимка 464168

Легендата на тениса счита, че би трябвало да се изчака миг, в който на трибуните ще могат да участват най-малко една трета от хората. На същото мнение е и Петра Квитова, която пък предложи най-малко шампионатите от Големия шлем да бъдат отсрочени, само че не и да се играят без аудитория.

Dude deleted it. Let it be seen for everyone. pic.twitter.com/IuModSssUs
— ViVi B (@ViVi_RFObsessed) May 27, 2020
Не на същото мнение обаче е сътрудника им Андрю Харис , който сега е са намира на 204-а позиция в ранглистата. Във към този момент заличен пост в Twitter австралиецът написа, че мачовете би трябвало да се възобновят, когато е безвредно и тези играчи, които изпитват финансови проблеми, да закрепят ситуацията.
 Роджър Федерер, положението му и ще стане ли той първият тенисист-милиардер в света
Ще стане ли Федерер първият тенисист-милиардер

Откъде идват множеството му пари

По-интересното е, че Харис приключва с укор към Федерер, наричайки изявлението му " общоприет нарцисизъм " от негова страна, написа Yahoo Sport Australia.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР