Спортът е здраве и това е един безспорен факт, с

...
Спортът е здраве и това е един безспорен факт, с
Коментари Харесай

Стартира невероятна онлайн програма за спортуващи – „Тренирай вкъщи с Pulse Fitness & Spa“

Спортът е здраве и това е един неоспорим факт, с който биха се съгласили всички хора, без значение от това дали те самите практикуват някакъв спорт или не. Ежедневната физическа интензивност е извънредно препоръчвана от СЗО по отношение на настоящата обстановка.

За страдание тази година ни изненада със протичащото се в целия свят и още веднъж бяха подхванати ограничавания, които включиха затварянето на фитнесите и спортните центрове, считано от 28.11.2020 година /събота/. Това натъжи много огромна част от постоянните гости на залите, притеснявайки се, че няма да могат да поддържат форма. Всички фитнес запалянковци имат цел, която преследват – намаляване, създаване на мускулна маса, поддържане на общ тонус или устойчивост.

От Pulse Fitness & Spa обаче са привикнали да ни сюрпризират постоянно позитивно и този път не закъсняха със своята изненада – те са решени да бъдат до своите клиенти в дните, в които спортните центрове не действат! Във връзка с подхванатите ограничения, още на първия ден след затварянето на залите, те към този момент бяха готови със своя различен способ за спортна активност.

Те стартираха невероятна стратегия с онлайн тренировки, която всеки може да практикува, тренирайки у дома! Програмата е ежедневна, като през делничните дни има по две тренировки – заран и вечер, надлежно от 11:00 и 17:00 часа. През уикенда почивката не е позволена, тъй като онлайн тренировките не престават по график в 11:00 часа за един по-добър старт на деня Ви.

Видеата се излъчват онлайн, като по-късно остават на Facebook страницата на Pulse Fitness & Spa, с цел да може всеки искащ да има достъп до тях в най-удобното за него време.

Особено значимо е да споменем, че всички планувани стратегии са съобразени от техните професионални инструктори, като програмата е по този начин направена и подредена, че упражненията да бъдат подобаващи за всеки един човек. Тренировките ще включват най-малък брой фитнес аксесоари Active Gym, които може да закупите бързо, елементарно, комфортно и на преференциална цена от тук: www.home.pulsegymshop.bg. За всичко останало са се погрижили водачите в сектора – Pulse Fitness & Spa.

Разбира се, всичко това е изцяло гратис и със свободен достъп за всеки един човек, без значение от това дали е клиент на веригата фитнеси или не. Можете да се запознаете с тяхната стратегия на фотографията по-долу:

Сами виждате, че тренировките са разнородни и ще задоволят потребностите и упованията на всеки. Споделяме Ви няколко фотоси от към този момент отминали онлайн тренировки с топ треньорите на спортната верига.

Всяка подготовка ще има съответна цел, която е авансово оповестена в програмата, като общите цели на плана „ Тренирай у дома с Pulse Fitness & Spa” са: намаляване, създаване на мускулна маса, общ тонус, устойчивост. Всеки вторник и четвъртък от 17:00 часа и в неделя от 11:00 часа ще се организират тренировки за напреднали по профилиран сплит. Тъй като епизодите са взаимносвързани, от Pulse предлагат те да се гледат и практикуват поредно за оптимални резултати.

Още една изненадваща вест от тях е и фактът, че с изключение на тренировки, ще има и онлайн семинари на тематики, които директно ни засягат и които ще бъдат в допълнение потребни за нас. Като образец за Вас ще дадем идния им онлайн семинар, който ще се организира на 05.12.2020 година /събота/ от 13:00 часа на тематика „ Как да се предпазим от травми при тренировки у дома? “.

Бъдете и Вие подготвени за идните онлайн тренировки от Pulse Fitness & Spa. Единственото, от което имате потребност, са няколко фитнес аксесоара, предпочитание, усмивка и мотивация за един по-здравословен метод на живот!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР