Спортът е здраве и това е един безспорен факт, с

...
Спортът е здраве и това е един безспорен факт, с
Коментари Харесай

Стартира невероятна онлайн програма за спортуващи – Тренирай вкъщи с Pulse Fitness & Spa

Спортът е здраве и това е един неоспорим факт, с който биха се съгласили всички хора, без значение от това дали те самите практикуват някакъв спорт или не. Ежедневната физическа интензивност е извънредно препоръчвана от СЗО по отношение на настоящата обстановка. За страдание тази година ни изненада със протичащото се в целия свят и още веднъж бяха подхванати ограничавания, които включиха затварянето на фитнесите и спортните центрове, считано от 28.11.2020 година (събота). Това натъжи много огромна част от постоянните гости на залите, притеснявайки се, че няма да могат да поддържат форма. Всички фитнес запалянковци имат цел, която преследват – намаляване, създаване на мускулна маса, поддържане на общ тонус или устойчивост.
От Pulse FitnessSpa обаче са привикнали да ни сюрпризират постоянно позитивно и този път не закъсняха със своята изненада – те са решени да бъдат до своите клиенти в дните, в които спортните центрове не действат! Във връзка с подхванатите ограничения, още на първия ден след затварянето на залите, те към този момент бяха готови със своя различен способ за спортна активност. Те стартираха невероятна стратегия с онлайн тренировки, която всеки може да практикува, тренирайки у дома!
Програмата е ежедневна, като през делничните дни има по две тренировки – заран и вечер, надлежно от 11:00 и 17:00 часа. През уикенда почивката не е позволена, тъй като онлайн тренировките не престават по график в 11:00 часа за един по-добър старт на деня ви. Видеата се излъчват онлайн, като по-късно остават на, с цел да може всеки искащ да има достъп до тях в най-удобното за него време.
Особено значимо е да споменем, че всички планувани стратегии са съобразени от техните професионални инструктори, като програмата е по този начин направена и подредена, че упражненията да бъдат подобаващи за всеки един човек. Тренировките ще включват най-малък брой фитнес аксесоари Active Gym, които може да закупите бързо, елементарно, комфортно и на преференциална цена от тук:. За всичко останало са се погрижили водачите в сектора – Pulse FitnessSpa.
Разбира се, всичко това е изцяло гратис и със свободен достъп за всеки един човек, без значение от това дали е клиент на веригата фитнеси или не. Можете да се запознаете с тяхната стратегия на фотографията по-долу:

Сами виждате, че тренировките са разнородни и ще задоволят потребностите и упованията на всеки. Споделяме ви няколко фотоси от към този момент отминали онлайн тренировки с топ треньорите на спортната верига.

Всяка подготовка ще има съответна цел, която е авансово оповестена в програмата, като общите цели на плана " Тренирай у дома с Pulse FitnessSpa " са: намаляване, създаване на мускулна маса, общ тонус, устойчивост. Всеки вторник и четвъртък от 17:00 часа и в неделя от 11:00 часа ще се организират тренировки за напреднали по профилиран сплит. Тъй като епизодите са взаимносвързани, от Pulse предлагат те да се гледат и практикуват поредно за оптимални резултати.
Още една изненадваща вест от тях е и фактът, че с изключение на тренировки, ще има и онлайн семинари на тематики, които директно ни засягат и които ще бъдат в допълнение потребни за нас . Като образец за Вас ще дадем идния им онлайн семинар, който ще се организира на 05.12.2020 година (събота) от 13:00 часа на тематика " Как да се предпазим от травми при тренировки у дома? ".
Бъдете и вие подготвени за идните онлайн тренировки от Pulse FitnessSpa. Единственото, от което имате потребност, са няколко фитнес аксесоара, предпочитание, усмивка и мотивация за един по-здравословен метод на живот!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР