Спорт Тото ще зарадва своите участници още в първия ден

...
Спорт Тото ще зарадва своите участници още в първия ден
Коментари Харесай

Няма такива изненади! Месецът на виното започва със…Спорт Тото, до 300 000 печелите само с…

Спорт Тото ще зарадва своите участници още в първия ден на февруари! Месецът на виното стартира с обилие от награди във Втори тото късмет на играта „ Тото 2 – 5 от 35 “. До 300 000 лв. чакат своите притежатели без потребност от спомагателен залог! Печелившите комбинации, състоящи се от пет цифри и номерата на две особено добавени топки, ще дефинират размера на празничните облаги. Пазете своята разписка от 9-ия тираж, защото тегленето на печелившите комбинации ще се организира на идващия ден – 2 февруари, онлайн в ефира на bTV от 17:50 часа.
Т

рифоновден е мотив за наздравица за всички лозари, градинари, именици или просто ценители на виното. Както и мотив идващият тираж на Спорт Тото да дава обещание освен опияняващи суми, а и цели 18 бутилки ароматно алено вино, с които празникът да бъде уместно полят! За спечелването им е нужно единствено да харесате и коментирате промоционалното видео, оповестено в формалната фейсбук страница на Български Спортен Тотализатор! Tегленето на късметлийте ще се случи на следващия ден в студиото на bTV след осъществяване на тиража.

Български състезателен тотализатор пожелава на всички участници шанс в игрите и празник, изпълнен с доста въодушевление, топлота и нови благоприятни условия за облаги.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР