„Спорт по БНТ е името на новата общност във водещото

...
„Спорт по БНТ е името на новата общност във водещото
Коментари Харесай

БНТ пуска свой спортен канал и стикери във VIBER

„ Спорт по Българска национална телевизия " е името на новата общественост във водещото приложение за връзка в България, а „ Спортни страсти " е безплатният пакет от стикери, отдадени на най-популярните спортове и паметни изречения

Да споделяш спортната страст с другари даже, когато не сте дружно, е изцяло допустимо в цифровата среда, в която живеем. Онлайн връзката ни разрешава да обсъждаме, реагираме, поддържаме обичаните тимове и да бъдем свързани, даже, когато сме на разстояние. В спортното лято, което завладя света около UEFA EURO 2020 и летните олимпийски игри в Токио 2020, Българска национална телевизия направи още една крачка в цифровото си развиване.

Броени дни преди огромния край на Европейското състезание по футбол и началото на Олимпиадата в Токио, Българска национална телевизия започва своя Viber общественост, отдадена напълно на спорта и всички почитатели, които обичат да гледат и научават първи най-важното за обичания си тим. „ Спорт по Българска национална телевизия " е мястото, на което ще се споделят най-интересните вести и настоящо наличие за всички типове спорт и международни събития, които Българска национална телевизия излъчва. Потребителите на водещото приложение за връзка в България - Viber, ще могат да смъкват безплатния стикер пакет „ Спортни страсти ".

„ Със „ Спорт по Българска национална телевизия " желаеме да дадем опция на почитателите да споделят страстите по време на огромните конгреси, само че и по-късно. Стратегията ни е да вършим наличието елементарно налично на другите платформи. Българска национална телевизия излъчва всички най-големи спортни събития, само че и доста национални шампионати, които имат своята вярна публика. В новата общественост, потребителите ще получават първи спортните вести. ", разяснява Борислав Чоранов, шеф „ Мултимедия " в Българската национална телевизия.

Viber стикерите изразят страстта по един шеговит и неангажиращ метод за най-популярните спортове - футбол, волейбол, баскетбол, художествена гимнастика, бокс, лека атлетика, тенис и автомобилни спортове. Сред тях има и занимателни изречения, трансформирали се в натурален израз на спортните почитатели - „ Мачкай! ", „ Продължаваме напред ", „ Господ е Българин " и „ Хайде наш‘те " са единствено част от закачките от серията „ Спорт по Българска национална телевизия ", която ще намерите в sticker market на Viber.

" Да предоставяме забавно и вълнуващо наличие за потребителите ни непосредствено във Viber е наш приоритет в България. Изключително сме радостни, че Българска национална телевизия сътвориха Viber общественост, отдадена на спорта, посредством която хиляди спортни почитатели ще могат да наблюдават настоящите вести от света на спорта. Вълнуващите стикери на Българска национална телевизия ще възпламенят всеки почитател и насърчат потребителите да поддържат своите спортни идоли в идните спортни събития.. " споделя Даниела Иванова - шеф Бизнес развиване за Европа в Rakuten Viber

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР