Sport Ireland получи съобщения от цял ​​свят след международния фурор

...
Sport Ireland получи съобщения от цял ​​свят след международния фурор
Коментари Харесай

Sport Ireland получи оплаквания от цял ​​свят заради пренебрегване на медал на млада гимнастичка

Sport Ireland получи известия от цялостен ​​свят след интернационалния възторг към гала по награждаване на медали по гимнастика, в която млад негър играч беше единственият участник да не бъде даден орден.

В имейл от Пакистан се споделя, че случаят с медала е навредил на „ интернационалната известност “ на Ирландия, до момента в който в различен се споделя, че събитието за връчване е било „ надълбоко пренебрежителен и неприличен акт “.

Във вътрешни имейли органът за развиване Sport Ireland се бори с това по какъв начин да отговори на видеото от събитието, проведено от Gymnastics Ireland, което стана вирусно повече от година след случилото се.

Видеото сподели опашка от млади спортисти, получаващи орден, като се изключи едно дете, и беше гледана най-малко 50 милиона пъти, откакто беше споделена в обществените медии от световноизвестната гимнастичка Симон Байлс.

Жалби, получени от Sport Ireland по отношение на събитието на Gymnastics Ireland включваше такова, в което се споделяше: „ Хората от ирландски генезис са б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР