Спорните или даване на , остават възможни и след

...
Спорните  или даване на , остават възможни и след
Коментари Харесай

И след промени в закона, гражданството срещу пари остава възможно

Спорните " " или предоставяне на, остават вероятни и след измененията в, които бяха признати на първо четене, оповестява БНР.
Поправките плануват само - българско поданство да не се дава против. Преди дни Европейската комисия до България, в което упорства да бъде променено законодателството, в противоположен случай против страната ни ще бъде подхваната наказателна процедура. На собствен ред правосъдният министър Десислава Ахладова уведоми комисаря по правораздаването Дидие Рейндерс, че България е подхванала законодателни дейности за унищожаване на режима за приемане на българско поданство против вложения. Това оповестиха от Министерството на правораздаването.
 След Европейска комисия и Екологичен потенциал с остра позиция по схемата поданство против пари След Европейска комисия и Екологичен потенциал с остра позиция по схемата " поданство против пари "
Държавите членки би трябвало неотложно да спрат продажбата на паспорти на Европейски Съюз, изискват евродепутатите. Не може да се търгува с европейското...

" Европейската комисия не е забранявала капиталовото поданство ", съобщи Йордан Цонев от, чието предложение беше признато поданство да се придобива единствено при дълготрайни вложения и работни места, а да отпадне за краткотрайни вложения в държавни скъпи бумаги.
Цонев посочи какъв е апелът към България от страна на Еврокомисията: " Европейските ни сътрудници не са ни забранявали да имаме капиталово поданство. Не. Никой не може да накара една страна да се лиши от този инструмент, а и Европейската комисия не го прави по отношение на България. Прецизирането е едно, възбраната е друго ".
От показаха, че европейските институции следят процесите у нас и по този начин наречените " златни паспорти " мъчно ще бъдат възприети от Брюксел. Крум Зарков сподели: " В Европейската комисия, която следи този развой, схващат продавайки българско поданство, продаваме европейско поданство и нанасяме щета на сигурността на целия Европейски съюз. Същата тази Европейска комисия и Европейски парламент ги оцени в последните месеци и няма жива мощ, която да накара европейските институции да повярват, че това държавно управление и това болшинство може да подсигурява каквото и да било, камо ли спазването на закона ".
 Ще ни шамароса ли Европейска комисия с наказателна процедура поради даването на поданство против пари? Ще ни шамароса ли Европейска комисия с наказателна процедура поради даването на поданство против пари?
Европейската комисия е изпратила писмо до България, в което показва опасенията си във връзка с режима за даване на гражданств...
Александър Иванов от съобщи, че законопроекта покачва критериите за придобиване на капиталово поданство и не трябва да бъде подценено, изключително в този момент по време на пандемия: " Възможността за извличане на такова поданство, изключително в този момент в коронакризата и пандемията и възобновяване на стопанската система на Европа, не би трябвало да бъде зачеркната тази опция ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР