Спорна подписка разпространява за изборите певецът Орлин Павлов. Според изпълнителя,

...
Спорна подписка разпространява за изборите певецът Орлин Павлов. Според изпълнителя,
Коментари Харесай

Орлин Павлов организира подписка за изборите: Нямаш диплома, не гласуваш!

Спорна подписка популяризира за изборите артистът Орлин Павлов. Според изпълнителя, лица, които нямат най-малкото приблизително обучение, нямат място пред изборните урни, научи HotArena.

„ Подписка ПРОТИВ правото на хора без приблизително обучение да гласоподават ” популяризира артистът в обществените мрежи.

Актьорът, който още веднъж ще изгрее на екран във кино лентата „ Завръщане ”, реши, преди да стартира да раздава подписи, самият той да събере такива. Подписката обаче има много противоречив темперамент и оставя някои въпроси нерешени, написа „ България през днешния ден ”.

Самият реализатор счита, че тогава гласовете на образованите хора ще имат по-голяма тежест.

„ Онези гласове, които образованите хора у нас дават, ще добият по-голяма стойност и значимост. Не може някой, който не е стъпвал в учебно заведение, да гласоподава ”, безапелационен е Павлов.

Естествено, гаранциите, че хора с обучение няма да продадат гласа си, са близо до нулата.

А и у нас е най-лесно човек да си купи обучение.

Дипломите се оферират на кило и който е решил да продаде гласа си, ще го направи, без значение, дали има приблизително обучение или купа „ доктор ”.

Самият Павлов счита, че страната би трябвало да вземе ограничения, с цел да ограничи активността на фалшификаторите. И по този начин да вкара нужния надзор.

Интересното е, че на никое място по света няма процедура необразованите хора да са със възбрана да гласоподават.

В България обаче съществува и различен парадокс—огромна маса от хора с висше обучение отхвърлят изрично да гласоподават, на каквито и да е избори.

„ Не мога да ги накарам да гласоподават ”, споделя Орлин Павлов. Според него въвеждането на електронно гласоподаване е нужна и значима стъпка в провеждането на изборите у нас.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР