Според зрители Джоел Диъринг от Coronation Street може да се

...
Според зрители Джоел Диъринг от Coronation Street може да се
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street разкриват истинския план на Джоел за Dee-Dee в `revenge twist`

Според фенове Джоел Диъринг от Coronation Street може да се насочи към любовта на Dee-Dee Bailey в поврат на отмъщението.

Адвокатът Ди-Дий беше унищожена в неотдавнашен епизод, когато научи, че Джоел е крил две големи секрети от нея. Лъжите му се разплитаха и той беше заставен да направи голямо самопризнание, което я остави несигурна, че може да продължи романса им.

Но до момента в който Джоел се опитваше да я завоюва, почитателите считат, че той може да има прикрит претекст да желае да бъдете с нея в възможен скрит план за възмездие. Така че може ли Джоел да се насочва към юриста за нещо, което се е случило преди да се срещнат?

Джоел беше заставен да признае истината след седмици на съмнително държание, с доказателства, които допускаха, че той играе настрани. Но след срещи с мистериозна жена на име Емили, Джоел най-сетне сподели истината на Дий-Дий в сряда.

Той удостовери, че е бил скрито женен и също по този начин има щерка. Емили е негова брачна половинка, до момента в който се твърди, че двойката е отчуждена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР