Според завещанието на Пригожин-старши - синът му Павел е определен

...
Според завещанието на Пригожин-старши - синът му Павел е определен
Коментари Харесай

Ето кой е наследникът на Пригожин

Според наследството на Пригожин-старши - синът му Павел е избран за основен правоприемник на цялата империя на татко си. Това заяви телеграм каналът " Пригожин-ЧВК " Вагнер ".

" Изборът беше явен, защото синът беше най-въвлечен в делата на татко си. Включително и в интервенцията в Украйна - се показва още там. - Според източници Павел води договаряния за връщането на вагнеровците в зоната на бойни дейности в Украйна, която е измежду най-трудните зони.

Според канала се водят договаряния с Националната армия на Русия, с чиито гаранции, без сключване на контракти, част от персоналния състав на компанията може да взе участие във военните дейности в Украйна.

" ЧВК " Вагнер " ще резервира всичко, което има сега: име, символика, идеология и принцип на работа ", се отбелязва още там, написа " 24 часа ".

Тези дни в западни медии имаше многочислени спекулации по какъв начин тъкмо ще се разпредели наследството на олигарха, в това число, че Павел няма да даде нищо на сестрите си и на брачната половинка на татко си. Със настоящето известие се поставя завършек на тази тайнственост и е явно, че лъвският къс ще е за Павел. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР