Според запознати източници Amazon се готви да предложи на клиентите

...
Според запознати източници Amazon се готви да предложи на клиентите
Коментари Харесай

Amazon ще предлага на клиентите си NFT, обезпечени с реални активи

Според осведомени източници Amazon се готви да предложи на клиентите си опцията да закупят незаменяеми токени (NFT), свързани с действителни активи, които ще им бъдат доставени.

Това е доста усъвършенстване спрямо предходните старания на колоса в електронната търговия за създаване на NFT платформа.

След като функционалността започва, компанията има намерение да уведоми всички клиенти на Amazon Prime – най-малко в Съединени американски щати – за своята самодейност обвързвана с цифрови колекционерски предмети. Клиентите могат да закупят незаменяеми токени, свързани с фешън продукти като да вземем за пример дънки и да платят с кредитна карта.

Датата на пускане на този план не е сигурна, а някои източници настояват, че това ще стане най-късно до май. Един от източниците допуска, че Amazon ще употребява е-поща, с цел да осведоми всички основани в Съединени американски щати клиенти на Prime.

Амазон възнамерява да включи милиони консуматори, без да изисква от тях да научат за независимо настойничество или по какъв начин да конфигурират MetaMask портфейл.

Също по този начин не е ясна back-end блокчейн технологията, която Amazon употребява. Изглежда, че компанията обмисля разнообразни благоприятни условия за интеграция.


 


Amazon е осъществила контакт с разнообразни блокчейн гейминг компании и нововъзникващи, одобрени планове за цифрови активи, а също така сдружението е наело или си партнира с десетки Web3 разработчици.

Според голям брой източници Amazon има намерение да сътвори някаква форма на частен блокчейн. Не е известно дали токените на Amazon ще бъдат включени в плана.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР