Според Йорданов има обаче и тайни служби, които би трябвало

...
Според Йорданов има обаче и тайни служби, които би трябвало
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Докато бият тъпана, се покриват схемите по АМ „Хемус“

Според Йорданов има обаче и секрети служби, които би трябвало безшумно и систематично да работят, тъй че нещата да вървят оперативно.

Емануил Йорданов изясни пред Нова телевизия законовите благоприятни условия арестуваният Колев да бъде предпазен и неговите показания да бъдат взети под внимание.

Според Наказателен кодекс в случай че разкрие преди осъществяване на закононарушението, на него няма да му бъде търсена отговорност, а в случай че даде показания откакто закононарушението е осъществено, наказването му може да бъде под минимума.

Отделно може да бъде употребен законът за отбрана на застрашени лица, в това число и да му се даде нова идентичност и да му се обезпечи живот в чужбина. Той може да бъде предпазен и в България, само че топката не би трябвало да се трансферира сред институциите.

На въпрос дали нещата могат да се случат " като по филмите ", които гледаме Йорданов съобщи: " Да, само че ние сме способни да побългарим всичко. "

Той е притеглен като обвинен и прокуратурата към този момент не може да смъкна обвиняванията, само че в тази ситуация следва съдът да прояви изключително внимание и тук ролята на юристите е доста огромна, изясни Йорданов.

Йорданов описа случай по свое дело, в което се е сблъскал с отвращение на прокуратурата, а и на съда да бъде разпитан основен очевидец. Това е ситуацията в Специализирания съд -там съдът и прокурорите работят в необикновен синхрон, а самият съд Емануил Йорданов дефинира като " малко по на изток от София ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР