Според Явор Дачков Антон Хекимян е издигнат за кмет на

...
Според Явор Дачков Антон Хекимян е издигнат за кмет на
Коментари Харесай

Дачков: Хекимян е издигнат, за да изгуби

Според Явор Дачков Антон Хекимян е повдигнат за кмет на София, с цел да изгуби.

Ето какво написа той:

" Мисля, че кандидатът на Бойко Борисов за кмет на София е повдигнат, с цел да е несъмнено, че няма да завоюва. Поне по този начин наподобяват нещата на пръв взор. Може и да бъркам, може в хода на акцията Антон Хекимян да покаже качества на човек, който е квалифициран да ръководи столицата на България, само че в сегашния миг той стои несериозно в качеството му на претендент за кмет. И наподобява лековато на фона на всички останали кандидати.

Идеята, че неговата известност ще завоюва гласоподаватели, а в изборите е по-важно да спечелиш, в сравнение с това, което ще правиш по-късно, също не стои безапелационно. Хекимян не е на екран от години, по-голямата част от хората са го не запомнили, а и не блестеше с особена известност, когато водеше утринния блок на бТВ. Той е познато име единствено за гилдията и политиците, минали през студиото на малкия екран. В този смисъл не е ясно каква външна страна ще притегли, а това ще зависи само от персоналната му харизма, компетентността му по градоустройствените проблеми и представянето в акцията. Мисля, че за първите две изходните му позиции не са изключително положителни. За акцията занапред ще се разбере, само че тя е доста къса.

За всички е явно, че Хекимян е заслон и резултат на други политически сметки, а не истински играч за кмет. За гласоподавателите на ГЕРБ също. Това в допълнение олекотява позицията му.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР