Според Янев политизирането на такъв въпрос е единствено за вътрешна

...
Според Янев политизирането на такъв въпрос е единствено за вътрешна
Коментари Харесай

Стефан Янев най-сетне проговори за Митрофанова frognews.bg

Според Янев политизирането на подобен въпрос е само за " вътрешна приложимост ", което основава усещането, че още се намираме в предизборна акция.

 

Относно днешното предложение на ГЕРБ 48-ия парламент да бъде открит с видеообръщение на украинския президент Зеленски водачът на " Български напредък " разясни, че на този стадий партията му няма позиция по тематиката, тъй като такава още не е разисквана.

 

По думите му " колкото по-дълъг небосвод има едно постоянно държавно управление, толкоз по-добре ", и добави, че възможностите за сформиране на кабинет зависят от диалозите сред партиите и търсенето на общи пресечни точки.

 

Едно държавно управление би трябвало да може да реши трите съществени казуса – инфлацията, цената на живота и финансовата система, с цел да не се влезе в дългова серпантина. Трябва да се фокусираме върху разговора на първите два мандата. При третия мандат ще са ясни какви ще са компромисите и разграничителните линии, т.е. ще има по-добра основа, акцентира Янев.

 

По тематиката с военната ни авиация някогашният министър на защитата изрази мнение, че съветските МиГ-ове няма по какъв начин да бъдат поддържани още дълго. Според него България би трябвало да даде съветските си самолети на Украйна, само че в случай че в подмяна получи безплатно една или две ескадрили.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР