Според временно изпълняващия длъжността президент на БФВ, трябва да се

...
Според временно изпълняващия длъжността президент на БФВ, трябва да се
Коментари Харесай

Любо Ганев: Изборът на нов селекционер не е конкурс за красота

Според краткотрайно изпълняващия длъжността президент на БФВ, би трябвало да се готвим за Париж 2024 с нова генерация

В родния волейбол към този момент мислят за олимпийски игри, само че не за тези в Токио, а в Париж през 2024 година. Дотогава би трябвало да сме се върнали в международния хайлайф. Това обаче ще стане с налагането на нова генерация гении, безапелационен е краткотрайно изпълняващият длъжността президент на федерацията Любомир Ганев. България не се класира за Токио, само че на квалификацията в Берлин за първи път отдавна тимът игра с дух и сподели сърце:
 България - Сърбия 3:2 @@@
“Не ме интересуват резултатите, желая да виждам тази мотивация и метод на игра. Ако би трябвало, аз ще вървя да ги мотивирам”, сподели Ганев пред bTV. Силвано Пранди е към този момент на 72 и няма мотивация да продължи да работи у нас. Ганев отговори на Мартин Стоев, който съпостави състезанието за нов селекционер с конкурс за хубост:
 Мартин Стоев: На конкурс в никакъв случай не бих се явил! Конкурсите са за красота… (видео)
“Мартин сподели, че няма да взе участие на конкурс, само че това не е конкурс за хубост, а би трябвало да представиш какво и по какъв начин искаш да постигнеш.”

На безконечния въпрос - затворена страница ли е Матей Казийски, Ганев отговори по този начин:
“Колкото и треньори да са се сменяли, постоянно е зависело от него, само че който пристигна нов треньор, той ще реши какъв състав да покани”, добави някогашният волейболист. На този стадий няма изясненост по кое време ще бъде определен новият селекционер на “лъвовете”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР