Според воденото под надзора на врачанската окръжна прокуратура разследване не

...
Според воденото под надзора на врачанската окръжна прокуратура разследване не
Коментари Харесай

Неочакван обрат: 8-годишният внук на ромския лидер Тома Томов е убит с пушка, има задържан

 Според воденото под надзора на врачанската окръжна прокуратура следствие не се изключва версията починалото в Мездра 8-годишно момче да е било убито по нехайство с огнестрелно оръжие. Това заяви на брифинг във Враца окръжният прокурор Владимир Сираков, представен от " ". Работи се и по версията детето да е умряло след игра с пиратки, само че окончателното умозаключение ще бъде направено едвам откакто завърши аутопсията, заяви още Сираков.

Разследването открило, че 8-годишният внук на ексдепутата Тома Томов отишъл да си играе в къщата на собствен съученик на прилежаща улица. Именно там, в дома на Димитър М., прочут в Мездра като Митко Бирата, се случил трагичния случай.

Според осведомени 8-годишният наследник на Митко взел законната ловна пушка на татко си и с нея създал изстрел, който повалил съученика му. Бащата е арестуван в ареста на полицията в Мездра, против него е повдигнато обвиняване за съхраняването на огнестрелно оръжие не по надлежния ред, заяви шефът на ОД на МВРВ във Враца Янко Янколов.

Назначени са към този момент няколко експертизи по случая, а през днешния ден следва да бъдат разпитани очевидци на случая. По случая се работи под надзора на Софийската апелативна прокуратура и се чака до края на деня да бъде предоставено окончателното умозаключение на патоанатомите за гибелта на момчето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР