Според вестник Ретро тв водещата от БНТ Мира Добрева никак

...
Според вестник Ретро тв водещата от БНТ Мира Добрева никак
Коментари Харесай

Ретро: Сърдита ли е Мира Добрева на Мартина Ганчева от Нова тв, че не стана Жена на годината?

Според вестник " Ретро " тв водещата от Българска национална телевизия Мира Добрева по никакъв начин не е удовлетворена, че не е определена и обвинява Мартина Ганчева от " Събуди се " по Нова тв.

Това ненапълно може да изясни, че под съвсем всеки собствен пост във Facebook прибавя в последно време думите " Не жена на годината ".

Каквато и да е истината интригата е тръгнала в офисите на БНТ и Нова телевизия. 

В ябълка на раздора за двете дами се трансформирала статуетката от обичайните награди „ Жена на годината “ в категория „ Телевизия “. До последно Мира била уверена, че точно тя ще грабне почетния приз, само че на церемонията останала без думи, откакто премията била присъдена на надалеч по-младата ѝ и неопитна колежка от Нова телевизия.

До края на празненството Добрева пронизвала съперниката си с ледени погледи, пише Ретро.

Обидената Мира обаче не пропусна да захапе победителката Мартина във „ Facebook “. Под всяка своя обява след съдбовната за самочувствието ѝ вечер Добрева към този момент се подписва като „ не жена на годината “. Поддръжниците ѝ се надпреварват да ѝ четкат егото, наричайки я „ жена на всички времена “, а водещата на драго сърце приема комплиментите. „ Не пострадвам, всичко ми е ясно. И както се споделя: „ Хубаво е и по-хубаво става “, написа Мира, пробвайки се да попари слуховете, че е огорчена от успеха на Ганчева, само че по-късно признава, че е прецакана и са ѝ ясни нещата в „ бизнеса “.

Самата Мартина Ганчева блесна в ефира на Нова тв преди към 2 години, когато бе взета да замества излязлата по майчинство титулярка в „ Събуди се “ Лора Крумова. Зрителите бързо привикнаха с новото попълнение и приемливоте рейтинги, които Ганчева правела, изядоха мястото на Крумова. Преди да се трансформира в най-мразената от по-старите колежки в гилдията, Мартина дълго време не бе чак толкоз известна на необятната публика и водеше свое предаване по Bulgaria On Air.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклам
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР