Според Василев е нарочен“ не защото плаши колежка, че ще

...
Според Василев е нарочен“ не защото плаши колежка, че ще
Коментари Харесай

Пред заплахата да има комисия за имунитета му: Радостин Василев сам се отказа от него


Според Василев е „ умишлен “ не тъй като плаши колежка, че „ ще ѝ прати хора “ и на нея ѝ се постанова да върви с защита, а тъй като единствено него не го било боязън да задава неуместни въпроси на Гешев

Радостин Василев е подал в деловодството на Народно събрание заявление за отвод от имунитета си. Новината заяви самичък от трибуната на Народното събрание в изказване от името на ПП/ДБ.

Днес депутатите щяха да обсъдят Проект на решение за основаване на Временна комисия по настояването на основния прокурор на Република България, за предоставяне на позволение за продължение на наказателното произвеждане против народния представител Василев за издевателството против депутатката Христинка Иванова.

Иванова съумява да запише Василев, който и споделя по телефон, че „ ще и прати хора “: „ Как може да слезеш, всички сме тука “, чакаме те, чува се на записа. „ НЯМА но! Идвам да те взема аз персонално! Чуваш ли ме Христинче, Христинче слушай ме. Ще стане доста голям… Слушай ме, аз не съм изменник. Правя го за твое добро… Веднага си подавай молбата и напускаш Народното събрание! Защото аз ще ти пратя хора и ще ти я създадат молбата… както написа по книгите “, заканва се той в записа.



Първоначално Радостин Василев беше декларирал, че самичък ще се откаже от имунитета си, само че след това се беше отказал. Според него това било по гледище на сътрудниците му от Демократична България и Политическа партия, които го разубеждавали, тъй като „ виждали в това опит за шантаж “.

Освен това и той се срещнал с всички документи и бил уверен, че това е фарс, който желае да го пречупи.

„ Иван Гешев и придворните му са същинските бранители на мафията, която 15 години си имаше страна “, разгласи Радостин Василев.

Според него е бил „ умишлен “, не тъй като след няколко диалога с него на депутатката Иванова ѝ се наложи да върви с защита, а тъй като единствено него не го било боязън да задава неуместни въпроси на Гешев.

„ Наложи се да му изяснявам, че има разлика сред заблуда и алюзия. В ММС демонстрирах, че България е пробита от мафията “, сподели Василев, съгласно който още тогава го заплашили, че това няма да остане по този начин. Той се похвали още с рейда си в столичен ресторант, който съгласно него бил „ свиждане мястото на Бойко за карти “.

„ Сбиртак на мутри и мутреси. Пуснаха ми сигнал за какво ревизирам личния си парцел “, съобщи някогашният министър, който се похвали и, че в ММС е разкрил „ директната връзка “ сред ГЕРБ, Радев и Движение за права и свободи.

„ Лечева е тъкмо това, против, което съм се борил! Трябва да арестуваме прокуратурата “, съобщи още той и акцентира, че за него било чест да е „ подлаган на репресии от „ Джукоратурата “.

„ Убий простака с безмълвие “, отговори на излиянията на Радостин Василев единствен Филип Станев от Има Такъв Народ.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР