Според Валентин Вацев САЩ винаги са били много ясни при

...
Според Валентин Вацев САЩ винаги са били много ясни при
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Целта на ”Магнитски” е да унищожи руското присъствие в енергийната политика на България

Според Валентин Вацев Съединени американски щати постоянно са били доста ясни при обяснението на природата на световния акт " Магнитски ". Става въпрос за гледната точка на една мощ ". Той

добави как американското правосъдие се трансформира в световно: " Всеки, който се съмнява в правото на Америка да има своя световна позиция за света, застава на някакви примитивни и неприятно осъзнати антиамерикански позиции. Въпросът е - имат ли право Съединени американски щати да оферират юридическите си правила на целия останал свят? ". 

 

Валентин Вацев акцентира като явно това, че изявлението на президента Румен Радев е задействало машината на акта " Магнитски ": " Ние сме местна мощ и не можем да отстъпваме пред световния американски интерес... Аз съм склонен с Държавния департамент на Съединени американски щати, че корупцията е систематичен проблем у нас, различен е въпросът, че американска упоритост е те да дефинират смисъла на думата " корупция ". Но световните сили постоянно по този начин са правили. На власт е този, който дефинира смисъла на думите ". 

 

Анализаторът предвижда, че този акт ще окаже въздействие върху българските междупартийни и вътрешнопартийни връзки: " Но от Съединени американски щати не целят това, те воюват против съветското енергийно присъствие на Балканите ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР