Според Urban Dictionary Правило 34 е общоприето интернет правило, което

...
Според Urban Dictionary Правило 34 е общоприето интернет правило, което
Коментари Харесай

Удивителните неща, които „Правило 34 обяснява за сексуалността

Според Urban Dictionary Правило 34 е „ общоприето интернет предписание, което гласи, че порнографията или полово обвързваните материали съществуват за всяка допустима тематика ".
Накратко, Правило 34 изяснява човешката половост.

1. То твърди, че човешката полова фикция е неограничена
Правилото гласи, че всичко може да бъде еротизирано, може да бъде възбуждащо, може да бъде жизнеутвърждаващо. Това ни припомня, че всички хрумвания, които имаме за това какво е естествен секс, се отнасят за нас, а не за секса. Не обвинявайте секса за концепциите си за секса.

2. Напомня ни какво тъкмо е порнографията: библиотека от човешка еротика
Порнографията е празнуване на това по какъв начин хората могат да развият еротичното си въображение - от време на време по способи, които смущават близките. Въпреки това порнографията възхвалява еротичното въображение отвън съответното наличие.

3. Не ни дава да забравяме, че хората не желаят безусловно да вършат това, за което си фантазират
Секс с делфин? Секс с някого, който ще бъде наказан за кражба на самун? Секс с тъща си по обяд на Таймс Скуеър? Тройка с Батман и Робин?

4. Също ни припомня за другата страна на монетата - че никой от нас не може да си показа цялата гама от човешка еротика
Това е нещо като чревоугодник, който пътува до далечна изолирана страна и открива, че там ядат нещо, което той в никакъв случай не е считал за храна - да речем, пържени червеи. Въпросът не е толкоз, че гурманът желае да яде пържени червеи; по-скоро концепцията, че има „ храна ", която той в никакъв случай не е считал за храна.

5. Всеки различен е друг от нас
Въпреки това държавни управления, религии и деятели се пробват да омаловажат съвсем всеки тип половост, като се изключи версията, която те утвърждават. Както биологът Мики Даймънд споделя: „ Природата обича разнообразието; за жалост, обществото го ненавижда. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР