Според украинския президент е възможно да се договори политическо споразумение,

...
Според украинския президент е възможно да се договори политическо споразумение,
Коментари Харесай

Според Зеленски може да има политическо споразумение за Крим

Според украинския президент е допустимо да се контракти политическо съглашение, а не да се употребява мощ, с цел да се реши въпросът за анексирания от Русия полуостров Крим. Володимир Зеленски съобщи това в изявление за ДПА. Междувременно на фронта - украинската войска освободи населено място в Запорожка област, а Русия смъкна украински дрон, летял към Москва.

Двама цивилни са починали тази нощ при съветска ракетна офанзива в Полтавска област. Военновъздушните сили на Украйна са унищожили четири противников ракети, две от които ориентирани против Кривой Рог.

Украинската войска освободи село Роботино в Запорожка област, където сапьори прочистват минни полета, оставени от руснаците, тактичност, която съгласно Киев е главната причина за забавянето на украинската контраатака.

" Нашите въоръжени сили се придвижват югоизточно от Роботино и се придвижват към Новоданиловка, Новопрокопивка, Мала Токмачка ", сподели Ханна Маляр, заместник-министър на защитата на Украйна.

Руската Противовъздушна отбрана е свалила украински дрон, летящ към Москва, само че това наподобява не всява суматоха измежду жителите на съветската столица.

Във връзка с предстоящата среща сред президентите на Турция и Ердоган двете страни към момента не показват дата, само че през днешния ден представителят на ръководещата в Турция партия разгласи, че Реджеп Ердоган скоро ще посети Сочи във връзка със зърнената договорка. По непотвърдена информация, срещата Путин - Ердоган може да е на 4 или 8 септември в съветския черноморски курорт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР